top of page
Keresés

Hétköznapi romantika, vajon létezik ilyen?

Ebben a cikkben egy időtálló kérdést fogunk megvitatni. Vajon tényleg hamuvá porlad a romantika a hétköznapok tüzének lángjában? Emlékszel még arra a napra, amikor azt mondtad kedvesednek, hogy „Igen”, és egy életre szóló fogadalmat tettetek egymás mellett? Bízunk benne, hogy ez egy nagyon izgalmas, csodákkal teli nap volt! De vajon mit hoz a jövő?


A házasságot gyakran úgy ünneplik, mint az első lépést az összes közös álom megvalósításához. Kultúránk és még számos más kultúra szerte a világon nagyon stresszes munkakörnyezetet alakított ki az anyagi biztonsághoz vezető úton. Ha mindezt megszorzod a mindennapi élet stresszével, megkapod a tökéletes receptet a magánéleti katasztrófához. Ennek eredményeként olyan súlyos következményekkel kell szembenéznünk, amelyeket soha nem láttunk. Ez gyakran váratlan körülményekkel tud még bonyolódni. A karrier és az anyagi biztonság hajszolása során sokan elhanyagoljuk kedvesünket anélkül, hogy észrevennénk.


Logikus tehát a kérdés, valamit valamiért. Vagy karrier vagy boldog családi és magánélet? Mindenképpen választanunk kell? Szerintünk természetesen a válasz egyértelmű NEM! Minden nap tehetünk valamit, akárcsak egy hűtőn hagyott szeretlek cetlit, hogy elkerüljük ezeket a helyzeteket. Mi hiszünk ebben, és akár azt is mondhatjuk, hogy tudjuk, tapasztaljuk minden nap. A megoldás egyszerűbb mint gondolnánk. Először is, ha el tudja kötelezni magunkat, hogy naponta csak pár figyelmes pillanatot szenteljünk egymásnak. Egy telefonhívást, egy SMS-t, egy rejtett kis ajándékot, melyet takarítás közben találunk meg. A romantika tüze parázsról parázsra fog fellángolni újra! Apránként begyűrűzik életünkbe az intimitás és a meghittség, idővel mélyreható változásokat fogunk észrevenni kapcsolatunkban.


Mit jelent akár csak egy pillanatot a romantikának szentelni? Ez azt jelenti, hogy hozunk egy döntést. Férfiként és nőként is! Meg kell tenniünk ezt az apró erőfeszítést, hogy jelen tudjunk lenni kedvesünkkel, a kisgyerekek ricsaja és a karrier időigénye mellett is. Ez lehet egy egyszerű ölelés vagy csók. Talán egy összekötő pillantás, a kacsintás mikor egymásra nézünk vagy egy kedves cselekedet. Egy szó vagy momentum amit csak mi értünk, egymás között. Amitől meg tudjuk különböztetni magunkat a többiektől, amitől azt érezzük, hogy MI vagyunk. Az új fehérnemű például, vagy egy társasjáték mindig izgalmas, vagy akár szenvedélyes szerelmi élmény. Ügyfeleink mindig azt mondják nekünk, hogy a Tantrafotel puszta jelenléte arra sarkallja őket, hogy gyakrabban gondoljanak az intimitásra és a közös élményekre. Amik aztán az új szexuális pozíciók kipróbálásában csúcsosodnak ki.


Az a szándékunk a tantrafotellal, hogy ezt a szenvedélyes és gyönyörű energiát örökre megőrizzük köztetek. Hiszen nap, mint nap ott lesz egy bútor, amit kizárólag a közös élmények átélésére készítettünk. Szerencsére ez a legtöbb pár esetben nagyon egyszerű dolog. Kezdjétek azzal, hogy minden nap szántok egymásra pár pillanatot vagy percet amikor nem a telefonhívás vagy a külső tényezők a fontosak. Ha mégis megcsörrenne a telefon, némítsátok le és tegyétek félre. Szinte semmi sem lehet olyan fontos, hogy ne várhatna pár percet, míg egymást átölelitek vagy megcsókoljátok. Egy életen át tartó szeretetet és boldogságot kívánunk Nektek. Összefoglalva, a jelenlét a lépcsőfok az előbb említett eszmékhez. Sok sikert, kitartást és türelmet kívánunk ennek a gyönyörű útnak az elkezdéséhez! Addig is, bujálkodásra fel!

17 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page